A A A K K K
для людей із порушенням зору
Фурсівська громада
Київська область, Білоцерківський район

Відкриття ЦНАПу

Дата: 28.04.2021 17:07
Кількість переглядів: 3055

Фото без опису

У Фурсівській територіальній  громаді відбулась важлива подія – урочисте відкриття центру надання адміністративних послуг (ЦНАП). Надійними партнерами нашої громади по створенню ЦНАП стали українські та шведські експерти Програми «U-LEAD з Європою» - міжнародної програми, яка фінансується Європейським Союзом та його державами-членами: Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

На церемонію відкриття завітали почесні гості:  Директор Департаменту економіки та цифровізації Київської облдержадміністрації – Наталія Олегівна Погребна,  Голова Білоцерківської районної державної адміністрації – Людмила Володимирівна Мерзлюк. Депутати Фурсівської ради – Шаравара В. В., Ткач А.П., Присяжний А. П., Потапенко С.П, Ковтун І.А., Лисий І.А, Хомук О.В. 

Ідея взяти участь у конкурсі по створенню ЦНАП в громаді належала першому голові громади Фурсенку Миколі Івановичу,  а продовжив цю  справу Сергей Шаравара , завдяки якому сьогодні відкривається центр надання адміністративних послуг.

Сільський голова  Сергій Васильович подякував усім, хто долучився до створення ЦНАПу, хто доклав чималих зусиль, аби сьогодні громадяни змогли отримувати якісні адмінпослуги у комфортних умовах.

Головна мета Програми «U-LEAD з Європою» - якісне надання послуг громаді. Працівники ЦНАПу та Фурсівської  сільської ради пройшли спеціалізований навчальний тренінг з метою підвищення кваліфікації в сфері надання адмінпослуг в рамках Програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою». Віталій Шаравара вручив учасникам тренінгу сертифікати, які засвідчують успішне проходження навчання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора