A A A K K K
для людей із порушенням зору
Фурсівська громада
Київська область, Білоцерківський район

Вшанування пам?яті Великого Кобзаря

Дата: 10.03.2020 16:29
Кількість переглядів: 577

Фото без опису

 

          10  березня відбувся урочистий Мітинг  з нагоди  вшанування пам?яті Тараса Григоровича Шевченка біля монументу Кобзареві у селі Фурси. На мітинг прийшли учні Фурсівського ЗЗСО  І-ІІІ ступенів, вихованці КУ ЗДО «Усмішка» села Фурси , депутати сільської ради та всі небайдужі українці.

        Мітинг розпочала читанням поезії Тараса Григоровича Шевченка вчитель української мови та літератури Фурсівського ЗЗСО – Кандзьоба Ольга Михайлівна. Вірші Тараса Григоровича Шевченка читали учні школи , співали пісні на слова славетного Кобзаря. Дуже вразило присутніх  те , як читав поезію Шевченка наймолодший патріот громади, вихованець дошкільного закладу «Усмішка»-  Стрига Іван.

        На мітингу виступили сільський голова – Фурсенко Микола Іванович та начальник гуманітарного відділу- Корнійчук Валентина Василівна. Виступаючі говорили про  велич та  значення історичної постаті Великого Кобзаря – Тараса Григоровича Шевченка в історії українського народу, в його боротьбі за незалежність України, а також про те , що і нині кожне слово Кобзаря актуальне та правдиве. Недаремно Тараса Шевченка в світі називають Українцем № 1, генієм та пророком.

       Мітинг завершився покладенням квітів до монументу Тарасу Григоровичу Шевченку та спільним виконанням Державного Гімну України.

 

 

  Гуманітарний відділ виконавчого апарату Фурсівської сільської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора