A A A K K K
для людей із порушенням зору
Фурсівська громада
Київська область, Білоцерківський район

Нарада з питань організації харчування

Дата: 21.02.2020 14:30
Кількість переглядів: 682

Фото без опису

     18 лютого 2020 року у сесійній залі Фурсівської сільської ради відбулась нарада з питань організації харчування в загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах Фурсівськьї сільської ради.

     На нараду були запрошені: постачальники харчових продуктів та продовольчої сировини, начальник Білоцерківського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області- Володимир Вовкотруб та провідні фахівці цього управління: Бобокал Є.Д., Шелест Г.О. та Чмирук Л.О.. На нараду прибули також в.о. старостинських округів сіл Матюші та Пищики, директори усіх ЗЗСО та ЗДО громади, а також медичні працівники.

     На нараді були розглянуті наступні питання:

  1. Вимоги законодавства до операторів ринку (ст.22 Закону України « Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»).
  2. Дотримання гігієнічних вимог при транспортуванні харчових продуктів.
  3. Узагальнені результати проведення позапланових перевірок на предмет дотримання санітарного законодавства та законодавства у сфері безпечності харчових продуктів.
  4. Актуалізація контактної інформації з дошкільними та загальноосвітніми навчальними закладами для зв’язку та обміну інформацією .
  5. Актуальні питання щодо забезпечення виконання вимог законодавства щодо надання послуг з водопостачання населенню, послуг торгівлі та громадського харчування.

В роботі наради взяли участь сільський голова – М.І.Фурсенко та начальник гуманітарного відділу – В.В.Корнійчук.

 

Гуманітарний відділ                                      В.В.Корнійчук

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора