A A A K K K
для людей із порушенням зору
Фурсівська громада
Київська область, Білоцерківський район

УВАГА КОНКУРС!

Дата: 23.09.2019 15:16
Кількість переглядів: 403

ОГОЛОШЕННЯ

УВАГА КОНКУРС!

 

Відповідно до статті 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», Постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 року №169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців», Фурсівська сільська рада оголошує конкурс на заміщення наступних вакантних посад структурних підрозділів виконавчого апарату Фурсівської сільської ради:

  1.1. у відділ житлово-комунального господарства, архітектури та будівництва:

  1.1.1. начальника відділу – 1 од.;

  1.2. у відділ правового забезпечення:

  1.2.1. головного спеціаліста – 1 од.;

  1.2.2. спеціаліста 2 категорії;

  1.3. у гуманітарний відділ

  1.3.1. головного спеціаліста з питань спорту – 1 од.

Вимоги до кандидатів:

2.1. на посаду начальника відділу: повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або на державній службі не менше 3-х років, або стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах управління не менше 4-х років, вільне володіння державною мовою, вміння працювати на персональному комп’ютері;

2.2. на посади головних спеціалістів: повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра, стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або на державній службі не менше 1 року, або стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3-х років, вільне володіння державною мовою, вміння працювати на персональному комп’ютері;

2.3. на посаду спеціаліста 2 категорії: базова вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра, без вимог до стажу роботи.

Заяви про участь у конкурсі та відповідні документи від кандидатів приймаються протягом 30 календарних днів з дати опублікування оголошення за адресою: с. Фурси вул. Я. Мудрого, 48, Фурсівська сільська рада, щоденно з понеділка по четвер з 8-00 год. до 17-00 год., у п’ятницю з 8-00 год. до 16-00 год., субота, неділя – вихідні дні. Довідки за телефоном: 33-84-44.

 

 

Фурсівський сільський голова                                   М.І. Фурсенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора