A A A K K K
для людей із порушенням зору
Фурсівська громада
Київська область, Білоцерківський район

Архів оголошень

Дата: 14.08.2019 13:22
Кількість переглядів: 1016

ОГОЛОШЕННЯ!!!


16.08.2019 року о 18 год. 00 хв. у приміщенні сільського   Будинку культури с. Фурси відбудуться загальні збори громадян сіл Фурси та Чмирівка.
 На загальні збори винесені такі питання:

  • звіт сільського голови про здійснення повноважень виконавчого органану ради;
  • про економічний та соціально- культурний розвиток громади за 2018-2019 роки;
  • про стан благоустрою сіл Фурси та Чмирівка Фурсівської сільської ради;
  • про стан правопорядку сіл Фурси та Чмирівка Фурсівської сільської ради;
  • про будівництво амбулаторії первинної медичної допомоги за адресою: с. Фурси. вул. Першотравнева, 1а.

 До участі у проведенні загальних зборів запрошуються громадяни сіл Фурси та Чмирівка, депутати сільської ради, члени виконавчого комітету, керівники підприємств, установ, громадських організацій Фурсівської сільської ради.

Адміністрація Фурсівської сільської ради.

 

ОГОЛОШЕННЯ


В зв’язку з проведенням ремонтних робіт лінії електропостачання 01.08. та 02.08. 2019р.з 8-00до 17-00 за адресою с. Фурси, вул. Ярослава Мудрого № 99-105,№ 72, вул. Поповича, вул.Боженка, вул.Кірова, буде припинено постачання електроенергії.


РЕМ

ОГОЛОШЕННЯ

 Відділ соціального захисту населення виконавчого апарату Фурсівської сільської ради інформує, що з метою удосконалення надання соціальних послуг особам, які перебувають у складних життєвих обставинах і не можуть самостійно їх подолати та потребують сторонньої допомоги та проживають у Фурсівській ОТГ, створено Комунальну установу «Центр надання соціальних послуг Фурсівської сільської ради» (далі – Центр).

Всі бажаючі мешканці з особливими потребами нашої громади можуть скористатися автомобілем для перевезення осіб та дітей із інвалідністю опорно-рухового апарату зателефонувавши: 098-477-59-35 (Алла Петрівна).

Оголошення

Фурсівська сільська рада оголошує конкурс на укладання договору щодо надання інженерних послуг та консультацій  по об’єктах Фурсівської сільської ради.
Вимоги: вища інженерна освіта, сертифікат інженера-консультанта І категорії, сертифікат експерта ТОБС, ведучий сертифікат інженера технагляду І категорії.  Стаж роботи на будівництві не менше 10 років

 

ОГОЛОШЕННЯ
ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ СІЛ ФУРСИ І ЧМИРІВКА!!!


ПРОСИМО ВЛАСНИКІВ ТА ЗЕМЛЕКОРИСТУВАЧІВ ЗЕМЕЛЬНИХ ДІЛЯНОК, РОЗТАШОВАНИХ НА ТЕРИТОРІЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ, З`ЯВИТИСЬ В ЗЕМЕЛЬНИЙ ВІДДІЛ З МЕТОЮ ВПОРЯДКУВАННЯ ДОКУМЕНТАЦІЇ ІЗ ЗЕМЛЕКОРИСТУВАННЯ ТА СПЛАТИ ЗЕМЕЛЬНОГО ПОДАТКУ (до 15.08.2019р.). В РАЗІ НЕСВОЄЧАСНОЇ СПЛАТИ ЗЕМЕЛЬНОГО  ПОДАТКУ ПЕРЕДБАЧЕНІ ШТРАФИ ЗГІДНО ПОДАТКОВОГО КОДЕКСУ УКРАЇНИ
КОНТАКТНИЙ ТЕЛЕФОН (0456) 33-84-44

 

ОГОЛОШЕННЯ


В зв’язку з проведенням ремонтних робіт лінії електропостачання буде припинено постачання електроенергії.
04.07.2019р    з 8-00 до 17-00:
за адресою с. Фурси,
вул.Садова,вул. Кам'янська,
вул. Зарічна,
01.07.2019р.  з 8-00 до 17-00 :
за адресою с. Фурси вул. Підгірна,
буде припинено постачання електроенергії.


 РЕМ

 

Оголошення

Відділ соціального захисту населення виконавчого апарату Фурсівської сільської ради інформує, що 10 липня 2019 року о 14:00 годині благодійна організація «Божії приховані скарби» проводить День відпочинку для людей з особливими потребами в парку «Олександрія» на поляні Ротонда.

Із 11:00 до 14:00 буде здійснюватися перевезення людей із особливими потребами до місця проведення заходу та назад.

Всі бажаючі мешканці з особливими потребами нашої громади можуть скористатися автомобілем для перевезення осіб та дітей із інвалідністю опорно-рухового апарату зателефонувавши: 096-327-99-45 (Любов Олександрівна).

   ОГОЛОШЕННЯ

   В зв’язку з проведенням ремонтних робіт лінії електропостачання 04.07.2019р    з 8-00 до 17-00 за адресою с. Фурси, вул.Садова,вул. Кам'янська, вул. Зарічна, буде припинено постачання електроенергії.

РЕМ

 

 

ОГОЛОШЕННЯ

В зв’язку з проведенням ремонтних робіт лінії електропостачання 01.07.2019р.  з 8-00 до 17-00 за адресою с. Фурси вул. Підгірна,

буде припинено постачання електроенергії.

РЕМ

 

Оголошення

В зв’язку  з розробкою Генерального плану села Трушки Білоцерківського району та Генерального плану сіл Пищики та Безугляки Сквирського району  Фурсівської ОТГ проводиться Стратегічна екологічна оцінка (СЕО) документу стратегічного планування. В рамках цього заходу  планується проведення громадських слухань  18 липня 2019 року о 11 год. в  сесійній залі в адміністративному приміщенні Фурсівської сільської ради за адресою: село Фурси, вулиця Ярослава Мудрого, 48.

ОГОЛОШЕННЯ

В зв’язку з проведенням ремонтних робіт лінії електропостачання 29.06.2019р.з 8-00до 17-00 за адресою с. Фурси,  вул. Ярослава Мудрого № 105-167,№ 76-112, вул. Сагайдачного.буде припинено постачання електроенергії

ОГОЛОШЕННЯ

   В зв’язку з проведенням ремонтних робіт лінії електропостачання 26.06.2019р.з 8-00 до 17-00 за адресою

с. Фурси вул. Європейська з №78-110, вул.Червона,вул.Надрічна,  вул.Ювілейна,вул.Молодіжна, вул.Садова,вул. Кам'янська, вул. Зарічна, АЗС,  Ремонтна майстерня,  Розважальний заклад «ЛОТО» буде припинено постачання електроенергії.

ОГОЛОШЕННЯ

   В зв’язку з проведенням ремонтних робіт лінії електропостачання 26.06.2019р.з 8-00 до 17-00 за адресою с. Фурси вул.  Запорожця, вул.Шевченка,сільська рада,пошта, буде припинено постачання електроенергії.

ОГОЛОШЕННЯ

У зв’язку з проведенням дорожніх робіт  - 23 та 24 червня буде перекрита дорога на с. Чмирівка. Заздалегідь плануйте свій маршрут та користуйтеся іншими шляхами.  

Оголошення

Відділ соціального захисту населення виконавчого апарату Фурсівської сільської ради повідомляє, що Кабінетом Міністрів України прийнято постанову від 27.03.2019 № 309 «Про затвердження Порядку використання у 2019 році коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення реабілітації дітей з інвалідністю внаслідок дитячого церебрального паралічу». Бюджетні кошти спрямовуються на відшкодування вартості реабілітаційних заходів для дітей з інвалідністю внаслідок дитячого церебрального паралічу, закладам охорони здоров’я будь-якої форми власності та організаційно-правової форми або їх відокремленим підрозділам, що забезпечують медичне обслуговування ліцензії та професійної діяльності медичних (фармацевтичних) працівників.
Для оформлення та отримання даної реабілітація потрібно звернутися до УСЗН Білоцерківської РДА за адресою м. Біла Церква вул. Тімірязєва буд. 2а.
Додаток: постанова №309 КМУ від 27.03.2019 року

ОГОЛОШЕННЯ

В зв’язку з проведенням ремонтних робіт  лінії електропостачання 14.06.2019р.  з 8-00 до 17-00 за адресою с. Фурси вул.Шевченка буде припинено постачання електроенергії.

РЕМ

 

ОГОЛОШЕННЯ

   В зв’язку з проведенням ремонтних робіт лінії електропостачання  10-11.06.2019р. з 8-00 до 17-00  за адресоюс. Фурси вул. Запорожця, вул. Шевченка, сільська рада, пошта -    буде  припинено постачання електроенергії.

РЕМ

        ОГОЛОШЕННЯ

   В зв’язку з проведенням ремонтних робіт лінії електропостачання 10.06.2019р.з 8-00 до 17-00 за адресою

с. Фурси вул. Європейська з №78-110, вул.Червона,вул.Надрічна,  вул.Ювілейна, вул.Молодіжна,  вул.Садова, вул. Кам'янська,   вул. Зарічна – буде  припинено постачання електроенергії.

РЕМ

Увага!!!

01.06.2019р. та 02.062019р

В зв’язку з проведенням дорожньо-ремонтних робіт, маршрут по вулиці Ярослава Мудрого буде змінено, на вулиці Першотравнева, Грушевського

 

 

 Департамент економічного розвитку і торгівлі Київської облдержадміністрації 

повідомляє, що  в області розпочато роботу з розробки проекту Стратегії розвитку Київської області на 2021-2027 роки.

З метою врахування думки мешканців міст, сіл та селищ області на веб-сайті Департаменту економічного розвитку і торгівлі  облдержадміністрації розміщено  Анкету щодо визначення пріоритетів стратегічного розвитку Київської області на 2021-2027 роки: https://www.kyivregioneconomy.com/strategiya-kiyivskoyi-oblast-2027 Просимо долучитися до опитування та висловити свою думку, а також поширити інформацію   щодо  зазначеного опитування на місцях, зокрема серед підприємців, працівників бюджетної сфери, депутатського корпусу, учнів старших класів шкіл, студентів, членів молодіжних організацій, громадських об′єднань, а також серед закладів, де є Інтернет (наприклад,  в бібліотеках відвідувачам,  у тому числі пенсіонерам, можуть повідомити про опитування обласного масштабу та допомогти заповнити анкету on-line). Результати опитування будуть опрацьовані та доведені до відома керівного комітету із розробки Стратегії, створеного відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації від 18.03.19 № 146, а також робочої групи, склад якої подано на затвердження керівному комітету. Метою опитування є забезпечення принципу відкритості при розробці регіональних стратегічних документів та врахування інтересів  зацікавлених сторін і гендерних груп. Але головне - це можливість донести до влади позицію громадян, які мешкають та працюють на території області, щодо того, як вони бачать перспективу розвитку області,  в чому полягає її унікальність, які, на їх переконання, напрями економічної діяльності будуть конкурентоспроможними на ринку країни та в міжнародному масштабі в наступні 10 років,  як досягти того рівня економічного розвіитку,  який би забезпечив їм відчуття щастя.        Пам′ятаємо, що наступний шанс зробити регіональну стратегію розвитку кращою буде лише через сім років.

9 травня Мітинг, присвячений 74 річниці,Перемоги у Другій

 світовій війні, відбудеться:

о 9:00 – біля меморіалу Вічної слави в селі Чмирівка

о 10:00 в парку Слави села Фурси

Святковий концерт відбудеться в Будинку культури

 

ОГОЛОШЕННЯ

Шановні   мешканці  та  гості  Фурсівської  ОТГ!

          

            Вітаємо  Вас  з  наступаючим  святом  Днем  Перемоги  у  ІІ  світовій  війні,  та  запрошуємо  всіх  бажаючих  взяти  участь  у  святковій  спартакіаді,  яка  відбудеться  9 Травня 2019  року  в  с. Фурси  на  центральному  стадіоні  нашої  громади.  Початок  о  12 (13) годині.

Програма  спартакіади:  турнір  з  футболу,  турнір  з  волейболу,  підтягування  на  перекладині  та  підйом  гирі.  Змагання  будуть  проходити  в  двох  категоріях:  учнівська  молодь  та  дорослі,  склад команд  змішаний – як  чоловічої  так  і  жіночої  статі.

Гуманітарний  відділ
Фурсівської сільської ради

УВАГА КОНКУРС!

Відповідно до статті 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», Постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 року №169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців», Фурсівська сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад структурних підрозділів виконавчого апарату Фурсівської сільської ради:

1. у відділ житлово-комунального господарства, архітектури та будівництва:

1.1. начальника відділу – 1 од.;

2. у відділ соціального захисту населення:

2.1. спеціаліста у справах дітей – 1 од.;

3. у гуманітарний відділ:

3.1. спеціаліста – 1 од.

 

4. Вимоги до кандидатів:

4.1. на посаду начальника відділу: повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра, стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та на державній службі не менше 3-х років, або стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах управління не менше 4-х років, вільне володіння державною мовою, вміння працювати на персональному комп’ютері;

4.2. на посади спеціалістів: повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, досвід роботи в гуманітарній сфері не менше 1 року, вільне володіння державною мовою, вміння працювати на комп’ютері.

5. Заяви про участь у конкурсі та відповідні документи від кандидатів приймаються протягом 30 календарних днів з дати опублікування оголошення (у газеті «Замкова гора» включно до 25.05.2019 року) за адресою: с. Фурси вул. Я.Мудрого, 48, Фурсівська сільська рада, щоденно з понеділка по четвер з 8-00 год. до 17-00 год., у п’ятницю з 8-00 год. до 16-00 год., субота, неділя – вихідні дні.

Довідки за телефоном: 33-84-44.

Фурсівський сільський голова                 М.І. Фурсенко

 

ОГОЛОШЕННЯ

РЕЗУЛЬТАТИ

конкурсного відбору на вакантні посади

посадових осіб місцевого самоврядування

виконавчого апарату Фурсівської сільської ради

від 12.04.2019 року

(письмовий іспит відбувся 08.04.2019 року)

 

з/п

Прізвище, ім’я, по батькові

Посада на яку претендує кандидат

Кількість балів

Примітка

1

Бакун Сергій Антонович

начальник відділу житлово-комунального господарства, архітектури та будівництва

12

не склав іспит

2

Альошин Сергій Сергійович

начальник відділу житлово-комунального господарства, архітектури та будівництва

4

не склав іспит

3

Козуб Юрій Валерійович

спеціаліст відділу житлово-комунального господарства, архітектури та будівництва

13

Переможець конкурсу

4

Селецька Олена Іванівна

Спеціаліст 1 категорії фінансово-економічного відділу

22

Переможець конкурсу

5

Зайченко Лідія Володимирівна

спеціаліст 2 категорії відділу правового забезпечення

21

Переможець конкурсу

 

 

Заступник голови конкурсної комісії                   К.М. Кравцова

ОГОЛОШЕННЯ

   В зв’язку з проведенням ремонтних робіт лінії електропостачання 11.04.2019р. з 8-00 до 17-00 за адресою: с. Фурси вул. Ярослава Мудрого з №1 -51, вул. Горіхова, вул. Геологічна, вул. Комсомольська, вул.Космічна, вул. Княгині Ольги,   буде припинено  постачання електроенергії.

                                                                                                                                                

                                                                    РЕМ

 

 

        ОГОЛОШЕННЯ

   В зв’язку з проведенням ремонтних робіт лінії електропостачання 12.04.2019р.  з 8-00 до 17-00  за адресою с. Фурси вул.Колгоспна, буде припинено постачання електроенергії.

                                                                              

                                                                    РЕМ

 

        ОГОЛОШЕННЯ

В зв’язку з проведенням  ремонтних робіт лінії електропостачання 15.04.2019р.  з 800 до 1700 за адресою с.Чмирівка

вул. Росьова, вул.Гагаріна, вул. Незалежності, вул. Сагайдачного, вул. Поповича, вул. Польова, вул. Чкалова, вул. Першотравнева, вул. Шкільна, вул. Шевченка,вул. Миру, вул. Ярослава Мудрого, вул. Шолохова, вул. 8Березня, буде припинено постачання електроенергії.

                                                                  РЕМ

ОГОЛОШЕННЯ

   В зв’язку з проведенням ремонтних робіт лінії електропостачання 16-17.04.2019р.  з 8-00 до 17-00  за адресою с. Фурси вул.Колгоспна, буде припинено постачання електроенергії.

                                                                                                                                                            

                                                                    РЕМ

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Конкурсна комісія Фурсівської сільської ради повідомляє, що 08.04.2019 року о 10-30 год. відбудеться конкурсний іспит на заміщення наступних вакантних посад:

    1. у відділ житлово-комунального господарства, архітектури та будівництва:

    1.1 начальника відділу – 1 од.

    1.2 спеціаліста – 1 од.

    2. у відділ правового забезпечення:

    2.1 спеціаліста 2 категорії – 1 од.;

    3. у фінансово-економічний відділ:

    3.1 спеціаліста 1 категорії – 1 од.

Іспит відбудеться у сесійній залі Фурсівської сільської ради за адресою: вул.Ярослава Мудрого, 48, с. Фурси.

 

 

Голова конкурсної комісії

Фурсівської сільської ради                    Ю.А. Степаненко

ОГОЛОШЕННЯ


В зв’язку з проведенням ремонтних робіт лінії електропостачання 02.04.2018р.  з 8-00 до 17-00 за адресою    с. Фурси  вул.Дачна,пров.Дачний, вул.Лісова буде припинено постачання електроенергії.


 РЕМ

 

ОГОЛОШЕННЯ

про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад

керівників закладів культури Фурсівської сільської ради

 

Фурсівська сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад керівників таких комунальних закладів сільської ради:

  1. директора Фурсівського будинку культури;
  2. директора Пищиківського будинку культури;
  3. завідувача Фурсівською опорною публічною бібліотекою.

Основний напрямок діяльності – здійснення надання комплексу послуг, які забезпечують культурний і духовний розвиток Фурсівської об’єднаної територіальної громади.

Кваліфікаційні вимоги до кандидатів на вакантні посади:

1. повинні мати повну вищу або середню-спеціальну освіту відповідного професійно-кваліфікаційного спрямування, стаж роботи у закладах культури не менше двох років

Бажаючі взяти участь у конкурсі, надають до конкурсної комісії такі документи:

  1. копію паспорта громадянина України;
  2. письмову заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних;
  3. особовий листок обліку кадрів;
  4. автобіографію;
  5. копію (копії) документа (документів) про освіту, науковий ступінь, вчене звання, кваліфікаційну категорію, підвищення кваліфікації, які підтверджують відповідність претендента кваліфікаційним вимогам до керівника закладу.
  6. рекомендаційний лист довільної форми;
  7. мотиваційний лист довільної форми.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткові документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації та інші).

Документи щодо участі у конкурсі приймаються конкурсною комісією протягом 30 календарних днів з дати опублікування оголошення, з 25.03.2019 по 23.04.2019 року включно, за адресою: с.Фурси, вул. Я. Мудрого,48, виконавчий апарат Фурсівської сільської ради, щоденно з понеділка по четвер з 8-00 год. до 17-00 год., у п’ятницю з 8-00 до 16-00 год. Довідки можна отримати за телефоном: 33-84-44.

 

Фурсівський сільський       М.І. Фурсенко

ОГОЛОШЕННЯ

УВАГА КОНКУРС!

Відповідно до статті 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», Постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 року №169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців, Фурсівська сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади начальника відділу земельних відносин виконавчого апарату Фурсівської сільської ради.

Вимоги до кандидатів:

- повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста;

- стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або на державній службі не менше 3-х років, або стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах управління не менше 4-х років;

- вільне володіння державною мовою;

- вміння роботи на персональному комп’ютері;

- ведення діловодства згідно законодавства.

Заяви про участь у конкурсі та відповідні документи від кандидатів приймаються протягом 30 календарних днів з дати опублікування оголошення у засобах масової інформації, з 28.03.2019 по 26.04.2019 року включно, за адресою: с.Фурси вул. Я.Мудрого, 48, Фурсівська сільська рада, щоденно з понеділка по четвер з 8-00 год. до 17-00 год., у п’ятницю з 8-00 год. до 16-00 год., субота, неділя – вихідні дні.

Довідки за телефоном: 33-84-44.

 

Голова конкурсної комісії      Ю. А. Степаненко

О Г О Л О Ш Е Н Н Я

Шановні  мешканці  Фурсівської  ОТГ  !

      13.03.2019 року  о  16:00  у  залі  бібліотеки  Фурсівської  сільської  ради,  за  адресою  с. Фурси, вул. Ярослава Мудрого, 48,   відбудеться  консультаційна  зустріч  з  нотаріусом  щодо  безкоштовної  правової  допомоги, питань оформлення  спадщини  та  посвідчення  договору  відчуження  майна.

 

                                                      Виконавчий комітет сільської ради.

 

УВАГА КОНКУРС!

Відповідно до статті 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», Постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 року №169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців, Фурсівська сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад у виконавчому апараті Фурсівської сільської ради:

  1. у відділ житлово-комунального господарства, архітектури та будівництва:

  1.1. начальника відділу – 1 од.;

  1.2. спеціаліста – 1 од.;

  2. у фінансово-економічний відділ:

  2.1. спеціаліста 1 категорії;

  3. у відділ правового забезпечення:

  3.1. спеціаліста 2 категорії відділу правового забезпечення.

 

4. Вимоги до кандидатів:

4.1. на посаду начальника відділу: повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра, стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та на державній службі не менше 3-х років, або стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах управління не менше 4-х років, вільне володіння державною мовою;

4.2. на посаду спеціаліста 1 категорії фінансово-економічного відділу: повна вища освіта або базова вища відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, бакалавра, без вимог до стажу роботи, вільне володіння державною мовою, вміння працювати на комп’ютері;

4.3. на посаду спеціаліста 2 категорії відділу правового забезпечення:

повна вища юридична освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра, стаж роботи за фахом не менше 1 року, вільне володіння державною мовою, вміння працювати на комп’ютері.

 

5. Заяви про участь у конкурсі та відповідні документи від кандидатів приймаються протягом 30 календарних днів з дати опублікування оголошення за адресою: с.Фурси вул. Я.Мудрого, 48, Фурсівська сільська рада, щоденно з понеділка по четвер з 8-00 год. до 17-00 год., у п’ятницю з 8-00 год. до 16-00 год., субота, неділя – вихідні дні.

Довідки за телефонами: 33-84-44, 33-88-58.

 

 

 ОГОЛОШЕННЯ

Керівникам господарств Білоцерківського району

Щодо співпраці 

з «Bayer»

Управління агропромислового розвитку інформує, що в рамках співпраці між департаментом агропромислового розвитку КОДА та компанією «BAYER» по програмі інвестицій «Україна – житниця майбутнього 2019»,  передбачено можливості для суб’єктів господарювання та громадських об’єднань отримати грантові кошти (до 200 тис.грн) для реалізації проекту в сфері сільської кооперації. Бажаючим прийняти участь у відборі надсилати заповнені форми на електронну адресу: bcapr@ukr.net 

Форма для заповнення 

   

 ОГОЛОШЕННЯ

             Шановні  мешканці   Фурсівської  ОТГ!

Запрошуємо  всіх  бажаючих  взяти  участь у  відкритому  чемпіонаті  Фурсівської  сільської  ради  з  шахів  та  шашок,  який  проводиться  гуманітарним  відділом   15  лютого  2019  року  у  селі  Трушки  (на базі КОНЗ  Трушківський  ЗЗСО  І-ІІІ ступенів).

             Початок  змагань  о  10.00  годині.  Реєстрація  учасників  з  9.30.

          Змагання  особисті,  проводяться  в  одиночних  розрядах -  серед  юнаків  та  дівчат  у  вікових  категоріях :  2002 – 2004 р. н.,  2005 – 2007 р.н.,  2008 — 2012 р.н.,  та  дорослих -  чоловіків  та  жінок.

          Переможці  та  призери  нагороджуються  дипломами,  кубками  та  медалями. 

          Головний  суддя  турніру -  Віктор   Троценко.

 

Гуманітарний  відділ.

УВАГА КОНКУРС!

Оголошення про конкурс на заміщення вакантної посади

завідувача Пищиківським закладом дошкільної освіти

ясла-садок «Казка»

 

Фурсівська сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади завідувача Пищиківським закладом дошкільної освіти ясла-садок «Казка».

Кваліфікаційні вимоги до кандидатів: громадянство України, вища педагогічна освіта не нижче освітнього кваліфікаційного рівня «спеціаліст», стаж педагогічної роботи у сфері дошкільної освіти не менше, як три роки, вільно володіє державною мовою, має високі моральні якості та стан здоров’я, що дозволяє виконувати професійні обов’язки.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають:

- заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

- заповнену особову картку за формою П-2 з вклеєною фотографією;

- автобіографію;

- копію диплома про освіту;

- копії трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності;

- копію документа, що посвідчує особу;

- мотиваційний лист складений у довільній формі.

Заяви про участь у конкурсі та відповідні документи від кандидатів приймаються протягом 20 календарних днів після оприлюднення оголошення (з 01.01.2019 по 20.02.2019 року) спеціалістом з кадрової роботи виконавчого апарату Фурсівської сільської ради за адресою: с. Фурси вул. Я.Мудрого, 48, Фурсівська сільська рада, щоденно з понеділка по четвер з 8-00 год. до 17-00 год., у п’ятницю з 8-00 год. до 15-45 год., субота, неділя – вихідні дні.

Довідки за телефоном: 33-84-44.

 

 

Заступник Фурсівського сільського

голови з питань діяльності виконавчих органів                       К.М. Кравцова

 

ОГОЛОШЕННЯ

Конкурсна комісія з проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального некомерційного підприємства «Амбулаторія первинної медичної допомоги» Фурсівської сільської ради повідомляє, що 29.12.2018 року о 9-00 год. відбудеться конкурс на зайняття вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Амбулаторія первинної медичної допомоги» Фурсівської сільської ради.

Конкурс відбудеться у сесійній залі Фурсівської сільської ради за адресою: вул. Ярослава Мудрого, 48, с. Фурси.

 

 

Голова конкурсної комісії  на зайняття

посади керівника комунального

некомерційного підприємства «Амбулаторія

первинної медичної допомоги»

Фурсівської сільської ради                                                         К.М. Кравцова

ОГОЛОШЕННЯ

Конкурсна комісія Фурсівської сільської ради повідомляє, що 29.12.2018 року о 9-00 год. відбудеться конкурсний іспит на заміщення наступних вакантних посад:

    1. у відділ бухгалтерського обліку та звітності:

    1.1 спеціаліста 1 категорії (тимчасово, до виходу із соціальної відпустки основного працівника) – 1 од.

    2. у відділ земельних відносин:

    2.1 начальника відділу – 1 од.;

    2.2 спеціаліста-землевпорядника – 1 од.

    3. у відділ правового забезпечення:

    3.1 головного спеціаліста – 1 од.;

    3.2 спеціаліста-інспектора праці – 1 од.;

    4. у відділ з питань соціального захисту населення:

    4.1 спеціаліста у справах дітей – 1 од.

    5. у загальний відділ:

    5.1 спеціаліста з питань ведення діловодства – 1 од.;

    5.2 спеціаліста з питань реєстрації місця проживання осіб – 3 од., в т.ч. 1 од. тимчасово, до виходу із соціальної відпустки основного працівника.

    6. у сектор з питань цивільного захисту:

    6.1 спеціаліста – 1 од.

Іспит відбудеться у сесійній залі Фурсівської сільської ради за адресою: вул.Ярослава Мудрого, 48, с. Фурси.

 

 

Голова конкурсної комісії

Фурсівської сільської ради                                                       Ю.А. Степаненко

Оголошення

Шановні односельчани,   21.12.2018 о 13:30 запрошуємо на відкриття закладу дошкільної освіти «Усмішка», що знаходиться за адресою: с. Фурси, вул.  Шевченка 14.

Гуманітарний відділ

 

 

Оголошення

6 грудня 2018 року, о 13:00, в сесійній залі Фурсівської сільської ради відбудеться заключне обговорення Стратегії розвитку Фурсівської ОТГ на 2019-2027 роки. Запрошуються всі бажаючі.

ОГОЛОШЕННЯ

   

    З метою проведення роз’яснювальної роботи серед пенсіонерів Фурсівської сільської об’єднаної територіальної громади, 06.12.2018 р. з 10:00 до 12:00 в будинку культури с.Фурси по вул.Ярослава Мудрого, 48,  відбудеться консультаційна зустріч з представниками Пенсійного фонду.

      Запрошуються зацікавлені громадяни с.Фурси, с.Чмирівка, с.Трушки, с.Матюші, с.Пищики, с.Безугляки.

     Адміністрація Фурсівської сільської ради.

ОГОЛОШЕННЯ

В зв’язку з проведенням ремонтних робіт лінії електропостачання 05-06-07.12.2018р.  з 8-00 до 17-00 за адресою с. Фурси

вул.Першотравнева №1-29 та №4-16, вул.Левадна, вул. Шолохова, вул. Ярослава Мудрого №64-77 буде припинено постачання електроенергії.

                                                 РЕМ

 

ОГОЛОШЕННЯ

В зв’язку з проведенням ремонтних робіт лінії електропостачання 08.12.2018р.  з 8-00 до 17-00 за адресою с. Фурси, вул.Чкалова буде припинено постачання електроенергії.

                                                 РЕМ

ОГОЛОШЕННЯ

УВАГА КОНКУРС!

Відповідно до статті 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», Постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 року №169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців, Фурсівська сільська рада оголошує конкурс на заміщення наступних вакантних посад у виконавчому апараті Фурсівської сільської ради:

    1.1. у відділ бухгалтерського обліку та звітності:

    1.1.1. спеціаліста 1 категорії (тимчасово, до виходу із соціальної відпустки основного працівника) – 1 од.

    1.2. у відділ земельних відносин:

    1.2.1. начальника відділу – 1 од.;

    1.2.2. спеціаліста-землевпорядника – 1 од.

    1.3. у відділ правового забезпечення:

    1.3.1. головного спеціаліста – 1 од.;

    1.3.2. спеціаліста-інспектора праці – 1 од.;

    1.4. у відділ з питань соціального захисту населення:

    1.4.1. спеціаліста у справах дітей – 1 од.

    1.5. у загальний відділ:

    1.5.1. спеціаліста з питань ведення діловодства – 1 од.;

    1.5.2. спеціаліста з питань реєстрації місця проживання осіб – 3 од., в т.ч. 1 од. тимчасово, до виходу із соціальної відпустки основного працівника.

    1.6. у сектор з питань цивільного захисту:

    1.6.1. спеціаліста – 1 од.

2. Відповідно до Типових професійно-кваліфікаційних характеристик посадових осіб місцевого самоврядування, затверджених наказом Головного управління державної служби України від 29.12.2009 №406 встановити наступні вимоги до кандидатів на посади:

2.1. на посаду начальника відділу: повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та на державній службі не менше 3-х років або при необхідності (виходячи із виконання державним органом основних завдань та функцій) стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах управління не менше 4-х років, вільне володіння державною мовою;

2.2. на посаду головного спеціаліста: повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або на державній службі не менше 1 року або стаж роботи за фахом інших сферах управління не менше 3-х років, вільне володіння державною мовою;

2.3. на посади спеціалістів: повна вища освіта або базова вища відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, бакалавра, без вимог до стажу роботи, вільне володіння державною мовою;

3. Заяви про участь у конкурсі та відповідні документи від кандидатів приймаються до 28 грудня 2018 року включно, за адресою: с. Фурси вул.Я.Мудрого, 48, Фурсівська сільська рада, щоденно з понеділка по четвер з 8-00 год. до 17-00 год., у п’ятницю з 8-00 год. до 16-00 год., субота, неділя – вихідні дні. Довідки за телефонами: 33-84-44, 33-88-58.

 

З повагою

Сільський голова      М.І. Фурсенко

 

ОГОЛОШЕННЯ

В зв’язку з проведенням ремонтних робіт лінії електропостачання 26.11.2018р.  з 8-00 до 17-00 за адресою с. Фурси  вул. Червона,    вул. Молодіжна буде припинено постачання електроенергії.

                                                                                     

                                                                                        РЕМ

 

ОГОЛОШЕННЯ

В зв’язку з проведенням ремонтних робіт лінії електропостачання 28.11.2018р.  з 8-00 до 17-00 за адресою с. Фурси  вул.,  Сіркова,  вул. Соснова,Б. Хмельницького буде припинено постачання електроенергії.

                                                                                     

                                                                                        РЕМ

 

ОГОЛОШЕННЯ

В зв’язку з проведенням ремонтних робіт лінії електропостачання 27.11.2018р. з 8-00 до 17-00 за адресою  с. Фурси, вул.  Червона,вул.Ювілейна,  вул. Європейська з №41-69 та №76-112 буде припинено постачання електроенергії.

                                                                                РЕМ

 

ОГОЛОШЕННЯ

В зв’язку з проведенням ремонтних робіт лінії електропостачання 24- 25.11.2018р.  з 8-00 до 17-00 за адресою с. Фурси п-р.  Надрічна, п-р. Янтарний, п-р. Обручева, п-р. Сонячний, вул. Грушевського, вул. Горіхова, буде припинено постачання електроенергії.

 

                                                                                                     РЕМ

Оголошення!

На прохання жителів сіл Фурсівської ОТГ, в зв’язку з виникненням великої кількості питань щодо оформлення спадщини, здійснення договорів  даровизни та купівлі-продажу, надання довіреностей та отримання всіх інших нотаріальних послуг, буде проведено виїзний прийом громадян нотаріусом Білоцерківського нотаріального округу.

Місце та час прийому:

Дата

Час прийому

Місце прийому

19.11.2018

10:00

с. Матюші, сільський Будинок Культури

19.11.2018

13:00

с. Чмирівка, сільський Будинок Культури

20.18.2018

14:00

с. Фурси, зала засідань Фурсівської сільської ради

21.18.2018

11:00

с. Пищики, приміщення сільської ради

21.11.2018

14:00

с. Трушки, зала засідань Трушківської сільської ради

 

ОГОЛОШЕННЯ !

Оголошується попередній набір дітей, віком від 2 до 5 років,

в дитячий садок “Усмішка”,

що розташований за адресою

с.Фурси  вул. вулиця Шевченка, 14.


за інформацією звертатись - гуманітарний відділ Фурсівської ОТГ або за тел. 067  309  74  25  (з 9.00 -17.00)

 

День працівників сільського господарства

В п'ятницю, 16.11.2018р. о 17:00 відбудеться  КОНЦЕРТ до Дня працівників сільського господарства у Будинку Культури с. Фурси. У програмі також: переможець конкурсу " Караоке на Майдані" Ольга Кириченко та лауреат Всеукраїнських конкурсів артистів естради Олександр Білоскаленко. 16.30-17.30 розважальне шоу для дітей від святкової агенції "Смайл".  Запрошуємо!!!

 

О Г О Л О Ш Е Н Н Я

Шановні жителі  сіл Фурси і Чмирівка доводимо до Вашого відому , що 29.10.2018 року, в зв’язку з ремонтними роботами на газопроводі  середнього тиску в селі Фурси, буде припинено подачу  газу.  Подачу газу буде проводитися поетапно,  згідно правил безпеки системи газопостачання.

 ПАТ « КИЇВОБЛГАЗ»

ОГОЛОШЕННЯ

Шановні мешканці Фурсівської громади!

Запрошуємо Вас на обговорення Стратегії розвитку Фурсівської об’єднаної територіальної громади

на 2019-2027 рр., що відбудеться

 Фурси

П’ятниця 26.10.2018, 10-00

приміщення сільської ради, сесійна зала

Пищики

Четвер 25.10.2018, 13-00

 приміщення сільської ради

Трушки

Четвер 25.10.2018, 15-00

 актова зала, приміщення сільської ради

Матюші

Четвер 25.10.2018, 17-00

 актова зала будинку культури

 

Запрошуються всі бажаючі.

Будьте відповідальними за Ваше майбутнє і майбутнє Ваших дітей!

Адміністрація сільської ради

Шановні  мешканці  Фурсівської  ОТГ!

         На  виконання  постанови  Кабінету  Міністрів  України  від  09.12.2015

 № 1045  «Про  проведення  щорічного  оцінювання  фізичної  підготовленості населення  України»,  10  листопада  2018  року  о  10.00  годині  в  с. Фурси  на  центральному  стадіоні проводитиметься  оцінювання  фізичної  підготовленості  населення  Фурсівської  ОТГ,  за  тестами  і  нормативами  відповідно  до  інструкції  затвердженої   наказом  Міністерства молоді  та  спорту  України  від  15.12.2016   № 4665.  Тестування  проводитиметься  за  наступними  тестами:  

  •     Рівномірний біг 3000 м, хв., 2000 м, хв.
  •     Підтягування на перекладині, разів, або ривок гирі 16 кг, разів
  •     Підтягування у висі лежачи, разів, або згинання і розгинання рук в упорі         лежачи, разів
  •     Стрибок у довжину з місця, см
  •     Нахил тулуба вперед з положення сидячи, см
  •     Піднімання тулуба в сид, 30 с, разів, 1 хв.

                 Запрошуємо  всіх  бажаючих,  як  чоловіків  так  і  жінок,  віком  від  21  до  70  років,  виявити  громадську  активність,  подати  заявки  та  взяти  участь  у  цьому  важливому  заході.

Гуманітарний  відділ.

 

Шановні громадяни!

В рамках Програми “Підтримка прозорого управління земельними ресурсами в Україні”

Працівниками Білоцерківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги буде проведений  прийом громадян для надання правових консультацій   у сфері земельних відносин та інших питань.
Прийом громадян відбудеться 17 жовтня 2018 року з 10:00 до 12:00 год за адресою: вул. Ярослава Мудрого, 48, с.Фурси

Оголошення

Інститут Політичної Освіти
 
 ЗАПРОШУЄ
депутатів місцевих рад об’єднаних територіальних громад (ОТГ) зголошуватися до участі в навчальних семінарах з актуальних питань депутатської діяльності
           
Протягом 2018-2019 рр. Інститут Політичної Освіти в рамках Проекту «Сильні ради – спроможні громади» організує низку навчальних заходів для депутатів ОТГ, присвячених статусу, правам та обов’язкам депутатів, житлово-комунальному господарству, бюджетній  сфері, земельним відносинам. Проект «Сильні ради – спроможні громади» реалізується Інститутом Політичної Освіти за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», яка спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.
 
 
   Для участі у навчаннях необхідно надати:
 
-          резюме (коротка біографія та досвід громадсько-політичної діяльності);
-          твір на тему «Децентралізація в дії. Як впроваджується реформа на рівні громади» (максимум 600 слів);
-          рекомендація від організації, яка делегує учасника (місцева рада, тощо).
 
За підсумками конкурсного відбору, будуть сформовані 12-ть фіксованих груп з депутатів ОТГ, чисельністю 25 осіб кожна.
 
Критеріями відбору* будуть:
 
-          наявність повного пакету документів, надісланого кандидатом(ою) до участі в навчанні;
-          сумлінність у  написанні твору;
-          рівномірне регіональне представництво;
-          гендерний баланс.
 
*Учасниками навчань не можуть стати ті депутати ОТГ, які вже пройшли аналогічні навчання Інституту Політичної Освіти.
 
Для кожної з 12-ти сформованих груп впродовж 2018-2019 рр. буде організовано серію з трьох триденних семінарів з наступних тематик:
 
-          Статус, права та обов’язки депутатів.
-          Участь депутатів у процесі формування, використання та контролю за бюджетом ОТГ.
-          Можливості та обов’язки депутатів по житлово-комунальним та земельним питанням.
 
            Витрати, пов’язані з навчанням, проживанням, харчуванням та проїздом учасників будуть покриті за раїхунок проекту. 
Остання дата надсилання документів: 14 жовтня 2018 року.
 
Про результати відбору всі кандидати будуть повідомлені не пізніше 17 жовтня.
 
УВАГА! До участі в конкурсі допускаються тільки ті кандидати, які нададуть Інституту Політичної Освіти до вказаного терміну повний пакет документів.
 
Документи потрібно надсилати електронною поштою на адресу: office@ipo.org.ua з темою IPO_U-LEAD
 
Контакти:
тел.: 044 278-55-43  
Наталія Сорока 067-313-60-61
Денис Федюнін 067-473-83-66

ОГОЛОШЕННЯ

2 жовтня у сесійній залі Фурсівської сільської ради відбудеться обговорення положень Стратегії розвитку на 2019-2027 роки.
Запрошуємо всіх небайдужих від 16 років


ПЕРШИЙ ЗАСТУПНИК

ОГОЛОШЕННЯ

про конкурс на заміщення вакантної посади директора

Пищиківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів,

завідувачів закладів дошкільної освіти с. Пищики та с. Фурси

Фурсівської сільської ради Білоцерківського району Київської області

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 13 жовтня 2015 року  № 827, розпорядження Фурсівського сільського голови Білоцерківського району № 87/01-08 від 14.09.2018 року, «Положення про організацію та проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад директора закладу загальної середньої освіти або  завідувача закладу дошкільної освіти Фурсівської сільської ради Білоцерківського району Київської області», з метою публічного і прозорого призначення на посаду керівників загальноосвітніх навчальних закладів  Фурсівська сільська  рада Білоцерківського району оголошує конкурс

  • на заміщеннявакантної посади директора Пищиківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, що знаходиться за адресою: вул.. Миру, 122, с. Пищики, Сквирський район, Київська область;
  • завідувача Пищиківського дошкільного закладу ясла - садок, що знаходиться за адресою: вул. Миру,119в, с. Пищики, Сквирський район, Київська область;
  • завідувача закладу дошкільної освіти с.Фурси, що знаходиться за адресою: вул. Шевченко, 14,   с. Фурси, Білоцерківський район, Київська область.

 

 Строк подання документів для участі в конкурсному відборі – до 07 жовтня 2018 року.

Вимоги до претендентів на вакантну посаду директора Пищикіівської ЗОШ

І - ІІІ  ступенів,  завідувачів  закладів  дошкільної  освіти с. Пищики та с.  Фурси

Фурсівської сільської ради:

  • є громадянином України;
  • має повну вищу педагогічну освіту на рівні спеціаліста або магістра ;
  • стаж педагогічної роботи не менше 3 років;
  • має навики роботи з комп'ютерною технікою;
  • успішно пройшов конкурс.

Документи:

  • заяву про участь у конкурсі та згоду на обробку персональних даних;
  • автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
  • копії документів про освіту, про стаж, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого (спортивного) звання, присудження наукового ступеня;
  • копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на момент їх подання;
  • копію документа, який посвідчує особу.
  • 2 фотокартки (4*6 см.)

Документи  подаються у Фурсівську сільську раду  за адресою: вул. Ярослава Мудрого, 48, с. Фурси, Білоцерківського району, Київської області.

Шановні   мешканці  та  гості  Фурсівської  ОТГ!

 Запрошуємо  Вас  взяти  участь  у  святковій  спартакіаді  до  Дня  села,  яка  відбудеться  на  центральному  стадіоні  та  будинку  культури  села  Фурси   29  вересня  2018   року.
 Програма  спартакіади  складається  з  бліц турнірів  з&nb


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора